Motorola Moto G6 och E5 officiella: 6 smartphones för alla budgetar (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Moto G6 och E5 officiella: 6 smartphones för alla budgetar (foton och videor)

Levande upplevelser utan gränser med moto g6 e motorcykel e5

[Milano]19 APRIL 2018 – Motorola tillkännager de nya familjerna Motorola moto g6 Och motorcykel e5 med ett globalt lanseringsevenemang i Sao Paulo, Brasilien. Med premiumfunktioner och beroende av konsumentobservation, de nya familjerna motorcykel g6 Och motorcykel e5 de är designade för att möta alla behov med exceptionell kvalitet. Enheterna kommer att finnas tillgängliga i Italien under de kommande veckorna.

För fem år sedan åtog sig Motorola att överbrygga ett gap på marknaden och skapa en kvalitetssmarttelefon som kan åstadkomma fantastiska saker till ett överkomligt pris.

Den första motorcykel g blev den mest sålda smartphonen i Motorolas historia. Från det ögonblicket har vi fortsatt att arbeta och driva oss själva längre, för att inse motorcykel e, en komplett smartphone till ett rimligt pris. Familjerna motorcykel g Och motorcykel e de är den perfekta kombinationen av funktionalitet för den som inte vill kompromissa vad gäller kvalitet, stil och upplevelse.

I år fortsätter traditionen med de nyaste generationerna av familjer motorcykel g Och motorcykel e, enheter som har de innovationer som mest efterfrågas av människor. Baserat på Android ™ 8.0 Oreo ™, sticker dessa smartphones ut för sina stora skärmar och eleganta design utan att offra kraften och hastigheten som garanteras av Qualcomm® Snapdragon ™-processorer. Det fantastiska”Moto-upplevelser“Som utnyttjar möjligheterna med artificiell intelligens.

motorcykel g6 plus – Smart kamera. Hög prestanda.

Den nya motorcykel g6 plus garanterar en perfekt bild ur alla synvinklar. Den har en 5,9” Full HD Max Vision-skärm i 18:9-format som ger livfulla färger och exakta detaljer. Ta kreativa bilder med dess innovativa programvara, fokusera omedelbart tack vare Dual Autofocus Pixel-teknik.

Att ta fantastiska bilder i svagt ljus är ännu enklare tack vare den stora bländaren från f/ 1,7 och 1,4um pixlar i storlek. Att fånga ögonblick som inte går att missa är bara början: det smarta kamerasystemet stöder textskanning och igenkänning av karakteristiska objekt och platser.

motorcykel g6 – Designad för att imponera. Byggd för att skapa.

motorcykel g6 är designad för att imponera. Dess 5,7 ”Full HD Max Vision-skärm återger bilder perfekt och säkerställer levande färger och exakta detaljer, medan det bakre skalet i 3D-glas drar till sig uppmärksamhet och ger den ett elegant utseende som sticker ut på alla andra smartphones på premiumnivå.

Den innovativa bildbehandlingsmjukvaran låter dig få högkvalitativa fotoporträtt som de som är gjorda i studion, konstnärliga bilder i svartvitt och med effekter Ansiktsfilter, roliga bilder kommer till liv tack vare de dubbla bakre kamerorna på 5 MP och 12 MP. Med multifunktionsfingeravtrycksläsaren kan du även låsa och låsa upp din telefon direkt.

motorcykel g6 spela – Spela idag. Ladda om imorgon

motorcykel g6 spela låter dig hålla ditt hektiska arbetstempo oförändrat utan att ge upp den tid som ägnas åt roligt. Det kraftfulla 4000 mAh-batteriet med en hel dag av autonomi1 varar upp till 36 timmar på en enda laddning vilket ger dig total sinnesfrid när du är på språng. Den kraftfulla processorn på 1,4 GHz ger dig den hastighet du behöver för att komma åt foton, appar och mer utan att stamma eller fördröjas.

motorcykel e5 plus – Stor display. Kraftfullt batteri. Välkommen underhållning. De moto e5 plus följer dig från soluppgång till solnedgång. Du kan leva bekvämt även de längsta resorna tack vare dess kraftfulla 5000 mAh batteri1 och 6 ”Max Vision-skärmen. Det eleganta bildförhållandet 18:9 motorcykel e5 plus ligger perfekt i handen och är designad med ett reflekterande vågmönster och en böjd rygg, vilket säkerställer en vacker men ändå bekväm look.

Att låsa upp din telefon har aldrig varit enklare: tryck bara på fingeravtrycksläsaren som finns i den ikoniska Motorola-logotypen – på baksidan av telefonen. Även i trånga miljöer – som tåg – kan du spela ditt favoritspel med en hand.

motorcykel e5 – Lev fler upplevelser.

motorcykel e5 följer dig hela dagen. Även om 5,7″ Max Vision-skärmen är mycket stor, motorcykel e5 ligger perfekt i handen tack vare formatet 18:9 och den ergonomiskt böjda ryggen. Allt blir enklare genom att låsa upp aviseringar, samtal eller hemskärmen med fingeravtrycksläsaren2 diskret placerad inom den ikoniska Motorola-logotypen på baksidan. En dedikerad plats för microSD-kort4 lägger till utrymme för fler foton, musik och videor.

Obegränsad lagring av hög kvalitet

Som med alla Motorola-telefoner, Google Photos5 är standardgalleriet för alla dina foton och videor. På så sätt säkerhetskopieras dina minnen automatiskt, de kan enkelt sökas och konsulteras, delas och redigeras från vilken enhet som helst.

Lokal tillgänglighet och priser kommer att meddelas inom kort.

varning

Funktioner, funktionalitet och produktspecifikationer varierar beroende på mobiloperatör och kan ändras utan förpliktelser eller meddelande. Vissa funktioner, funktionalitet och produktspecifikationer kan vara nätverksberoende och föremål för ytterligare villkor och kostnader. Se din mobiloperatörs produktinformation innan du köper.

Relaterade artiklar

Back to top button