Motorola Moto G Pro får Android 11-uppdatering –

För att inte tala om det kinesiska företagets mobiltelefoner, som först kom ut på marknaden med Android 11 från fabriken, verkligheten är att fram till idag finns det ingen Motorola-mobil som fått uppdateringen till Android 11. Äntligen den första som fick den Moto G Pro , en av de mest oväntade, eftersom vi trodde att den första skulle vara kanten.

Som sådan ger den här uppdateringen ett startvapen för uppgraderingar. Android 11 resten av de kinesiska telefonerna, som vi fick veta i december, meddelade att de skulle ha ny programvara installerad.

Uppdateringar till Android 11

Det är fortfarande konstigt att Motorola-telefoner är så lata att få systemuppdateringar när de har en av de enklaste nivåerna av anpassning, tillägg av moto-actions och lite mer. Men trots detta är verkligheten att nu, nästan i februari, Moto G Pro blev första märkestelefonen uppdaterad till Android 11 … Och det finns inga officiella rapporter om denna uppdatering, även om det ser ut som att telefonens supportsida har uppdaterats av honom.

Men verkligheten är att enligt informationen vi upprepar har uppdateringen börjat rulla ut till enheter i Storbritannien. Tillsammans med uppdateringen till Android 11 Säkerhetsuppdatering i januari 2021 ingår. V vikten av denna uppdatering är 1,13 GB och naturligtvis samlar den alla nyheter som den senaste Google-systemuppdateringen erbjuder oss. … Förhoppningsvis, om du redan har nått ett land så nära som England, kommer du att göra detsamma i Spanien om några dagar eller veckor.

Vad är nytt i Android One

Trots att de har så lite anpassning verkar det som att alla telefoner av märket tillhörde Android One-program , det är det faktiskt inte. Och Moto G Pro är en av mobiltelefonerna med den här versionen av Android One.

Kanske är det så här du kan förstå att den nya versionen av systemet når den här telefonen tidigare än till exempel max , Motorola Edge. Med den här uppdateringen kommer Moto G Pro-användare att få en ny version av mörkt läge, förbättrade aviseringar, chattverktygstips, skärminspelning eller integration av hemautomation och anslutna hemkontroller i samma meddelandefält, och snabba genvägar, bland annat.

Källa> Piunikaweb

Relaterade artiklar

Back to top button