Motorola Moto E5 och E5 Plus visas i en sammanfattning av bilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Moto E5 och E5 Plus visas i en sammanfattning av bilder (foton)

Nu ser varje topp i sortimentet med självrespekt sin officiella presentation förväntas av en kortare eller längre period av rykten och läckta bilder i en stig som påminner om de berömda Pollicino-smulorna. Uppenbarligen vill nästa Moto E5 inte bli överträffad, även om E-serien på pappret hittills varit reserverad för smartphones på nybörjarnivå. Men kanske korten på bordet kan ändras.

Jämfört med de senaste dagarna har vi inga nya detaljer om hårdvarufunktionerna, men bilder läckte idag visa telefoner som åtminstone till utseendet inte skäms över att konkurrera med sina storebröder i G-serien.

Den välkände “läckaren” Roland Quandt rapporterade på Twitter bilderna på nästa Moto E5 och Moto E5 Plus, vilket bekräftar vad som har setts på senare tid. Den största skillnaden mellan de två, enligt vad som kan ses, ligger i bakre kamera: enkel för E5, dubbel för E5 Plus.

Båda visas i de två färgerna grått och guld, men versionen Plus kan skryta med en glansig finish jämfört med sin tvilling. Håll utkik efter nästa nyhet.

Relaterade artiklar

Back to top button