Motorola Moto E5 kommer att göras så här: ny 360 ° videorendering avslöjar varje hemlighet (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Moto E5 kommer att göras så här: ny 360 ° videorendering avslöjar varje hemlighet (foton och videor)

Efter festen av information om den nya Moto Z3, Moto G6 och Moto X5-serien kunde vi inte missa de helt nya ryktena om vad som borde vara Motorolas helt nya Moto E5, som visas i några framställa tredimensionella som helt avslöjar designen.

Dessa bilder garanteras avpålitlighet än vanligt @OnLeaksdärför kan vi betrakta dem ganska nära vad som kommer att vara de verkliga linjerna i det amerikanska företagets nya smartphone, alltid med en viss felmarginal i åtanke.

Den nya nybörjarnivå Motorola presenterar sig därför som en liten tegelsten rundade kanter, med en front som kan definieras som allt annat än gränslös. Måtten på skalet bör vara 151 x 74 x 8,9 mm, med en tjocklek på upp till 9,5 mm om man tar hänsyn till kamerafackets utsprång. Under displayen, som ska vara ca 5 tum i 16:9det finns ingen fysisk nyckel, men den läsare för fingeravtryck finns på baksidan.

Ingen information angående Tekniska specifikationermen är E-serien tillägnad låga ändenförvänta dig inga mirakel: förmodligen kommer denna nya E5 att vara utrustad med en MediaTek-processor med en knapp mängd RAM och internminne, men listpriset bör vara tillräckligt för dessa parametrar.

För nu, njut av video- och renderingarna som du hittar nedan, så att du redan kan få en uppfattning om vad som väntar dig när du officiellt ser den här nya modellen.

Relaterade artiklar

Back to top button