Motorola har också sin Android Go: här är den nya varianten av Moto E5 Play, även den planerad för Europa

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola har också sin Android Go: här är den nya varianten av Moto E5 Play, även den planerad för Europa

Många välkända tillverkare har också valt att prova sig fram med Android Go-programmet – ett projekt designat av Google för världens tillväxtländer – därför kunde Motorola inte missa överklagandet, med tanke på dess benägenhet de senaste åren att sticka ut särskilt i de billigare segment av marknaden. . Här är alltså den officiella statusen för enAndroid Go-utgåvan av Moto E5 Play, smartphone lanserades i april förra året.

I verkligheten är det i själva verket en modell opubliceradsett displayen från 5,3″ på 18:9 som skiljer sig väsentligt från 5,2 “i 16:9 av Moto E5 Play som redan finns på marknaden. Motorola har ännu inte specificerat detaljerna om SoC, RAM och internminne, men vi förväntar oss lågnivåspecifikationer, enligt traditionen för Android Go-smarttelefoner Vi känner dock till förekomsten av närvaron av bakre fingeravtrycksläsareav huvudkameran från 8 megapixel med autofokus och av den främre från 5 megapixel utrustad med blixt.

Den övergripande designen, trots enhetens billiga räkning, ser mer ut fint och fint jämfört med andra modeller i sin kategori, medan priset förblir helt i linje med konkurrenternas: 109 €med förväntad tillgänglighet från och med månaden julii Sydamerika och i Europa.

Relaterade artiklar

Back to top button