Motorola ger dig ett Moto Style Shell med trådlös laddare om du köper en Z2 Play eller Z2 Force

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola ger dig ett Moto Style Shell med trådlös laddare om du köper en Z2 Play eller Z2 Force

De Motorcykel Mods representerar den största egenheten i intervallet Moto Z2 av Motorola. Ett intressant trick som gör att dessa enheter kan stå ut från den uppsjö av smartphones som nu är alltför lika varandra och för att göra dem mycket mer mångsidig.

För att visa hur mycket det pekar på kombinationen av sina flaggskeppssmartphones och Moto Mods har Motorola organiserat en vandringsutställning längs (nästan) hela Italien att göra prova med handen detta säregna förhållningssätt till smarttelefonernas värld. Men inte bara.

Varför, bland stå som Motorola kommer att ta till viktiga italienska köpcentrum mellan 7 november 2017 och 18 januari 2018användare som har köpt en Moto Z2 Play eller Z2 Force kommer att kunna dra fördel av HelloMods-kampanjen och få en Moto Style Shell med trådlös laddning och trådlös laddare. Här är etapper av Turné Motorola med relaterade datum:

  • “Il Vulcano” köpcentrum i Sesto San Giovanni (MI) – från 7 till 12 november
  • “Le Gru” köpcentrum i Grugliasco (TO) – Från 7 till 12 november
  • “I Gigli” köpcentrum i Campi Bisenzio (FI) – Från 14 till 19 november
  • Köpcentrum “Fiordaliso” i Rozzano (MI) – Från 14 till 19 november
  • Köpcentrum “Gran Reno” i Casalecchio di Reno (BO) – från 21 till 26 november
  • “Porte di Roma” köpcentrum i Rom – Från 28 november till 24 december
  • Köpcentrum “Oriocenter” i Orio al Serio (BG) – Från 11 till 24 december
  • “Etnapolis” köpcentrum i Belpasso (CT) – Från 9 till 14 januari

Motorola lanserar en ny kampanj för alla fans av varumärket och tar med sina smartphones på turné i de största köpcentrumen i Italien fram till den 14 januari 2018

Moto Z-familjen för människor närmare nya multimediaupplevelser och låter dem upptäcka underhållnings- och kommunikationsmöjligheter som de hittills aldrig trodde var möjliga. För att prata om dessa extraordinära möjligheter lanserar Motorola ett reklaminitiativ tillägnat alla fans.

Från 7 november 2017 till 14 januari 2018, faktiskt genom att köpa en ny generations smartphone Moto Z2 Spela eller Moto Z2 Tvinga och genom att gå till en av Motorolas montrar de dagar som anges nedan, kommer det att vara möjligt att ta emot en Moto stil skal med Trådlös laddning och trådlös laddare för snabbladdning som slår på stil. En unik möjlighet att ge mer energi till din fritid.

Mer energi med stil

Eliminera nätsladdar och röran med ett Moto Style Shell med trådlös laddning.

Lägg till möjligheten att snabbt trådlöst ladda (upp till 10W) ​​din Moto Z med en elegant och raffinerad design. Alltid i samklang med din stil.

På Motorolas montrar kommer det att vara möjligt att prova alla smartphones från Moto Z-familjen och upptäcka Moto Mods ekosystem som fortsätter att expandera och tillåter människor att göra saker med en telefon som de aldrig trodde var möjliga. Från projicering på 70-tumsskärmar var du än är till förvandlingen av din smartphone till en kraftfull ljudhögtalare, till en handhållen videospelskonsol och till och med till en kamera med 10x optisk zoom.

Det kommer också att vara möjligt att prova den nya fjärde generationens moto x, en riktigt smart smartphone som integrerar Amazon Alexa-funktionen och ett trådlöst ljudsystem som låter dig ansluta upp till fyra Bluetooth®-ljudenheter samtidigt. Och mycket mer…

Vi väntar på dig:

c / o köpcentret “Il Vulcano” i Sesto San Giovanni (MI) – från 7 till 12 november
c / o köpcentret “Le Gru” i Grugliasco (TO) – Från 7 till 12 november
c / o köpcentret “I Gigli” i Campi Bisenzio (FI) – från 14 till 19 november
c/o köpcentret “Fiordaliso” i Rozzano (MI) – från 14 till 19 november
c / o köpcentret “Gran Reno” i Casalecchio di Reno (BO) – från 21 till 26 november
c / o köpcentret “Porte di Roma” i Rom – Från 28 november till 24 december
c/o köpcentret “Oriocenter” i Orio al Serio (BG) – från 11 till 24 december
c / o köpcentret “Etnapolis” i Belpasso (CT) – från 9 till 14 januari

Tillgänglighet

Moto Z2 Play och Moto Z2 Force är tillgängliga i Italien till priset av 499,99 € respektive 899,99 €.

Regler och detaljer om initiativet finns på webbplatsen: http://www.motorolapromotions.it

Motorola
Motorola Mobility, som förvärvades av Lenovo Group 2015, är ett helägt dotterbolag till Lenovo och ansvarar för design och tillverkning av alla Moto-märkta smartphones. Följ Motorola på Facebook, Twitter och Instagram eller besök www.motorola.it.

Lenovo
Lenovo är ett globalt Fortune 500-företag på 43 miljarder dollar och ledande när det gäller att leverera innovativ teknik till konsumenter och professionella målgrupper. Portföljen av pålitliga och högkvalitativa produkter och tjänster inkluderar datorer (inklusive varumärkena från legendariska Think och multimodal Yoga), arbetsstationer, servrar, lagring, smarta TV-apparater och mobila produkter som smartphones (inklusive Moto-sortimentet), surfplatta och app . Följ Lenovo på LinkedIn, Facebook och Twitter (@lenovoitalia) eller besök www.lenovo.com

[/quote_spoiler]

Relaterade artiklar

Back to top button