Motorola fokuserar fortfarande på flygblad! Razr 3 kommer att ha verkliga top-of-the-range-specifikationer

Motorola var bland de allra första smartphonetillverkarna att konkret lansera inom området hopfällbar, samtidigt som de inte lanserar ett särskilt stort antal produkter. Efter de två första generationerna av Razr är på väg den tredje.

Tack vare källorna till XDA har vi ett sätt att förstå det motorcykel Razr 3 Det kommer vara autentisk topp i sortimentet, mer än de tidigare två generationerna av Motorola hopfällbara har varit. Den nya Razr 3 kommer faktiskt att kunna räkna med icke plus ultra av Qualcomm-processorer, se Snapdragon 8 Gen 1. Detta kommer att höja nivån jämfört med föregångarna som innehöll Snapdragon 710 respektive 765G.

Ombord på nya Razr 3 kommer det också att finnas stöd för ultrabredbandsanslutning (UWB), vilket kommer att öppna dörrarna för användning av enheten som t.ex digital nyckel för bilar. Precis som Google gjorde för sin Pixel 6 Pro.

Kommer inte att missa en AMOLED-skärm main med uppdateringsfrekvens a 120 Hzmedan det sekundär det kommer att vara av lägre kvalitet och förmodligen endast användbart för att konsultera snabb information.

RAM kommer i valörer från 6, 8 Och 12 GB medan internminnet kommer att vara lika med 128, 256 Och 512 GB. Det kommer att finnas stöd NFC.

Med tanke på denna verkliga toppklass förväntar vi oss att Motorola kommer att lansera nya Razr 3 vid en högre pris i förhållande till vad som visades med tidigare Razr-generationer. Just nu har inte kommunicerats a lanseringsdag officiellt, vi återkommer för att uppdatera dig så snart vi vet mer.

Relaterade artiklar

Back to top button