Motorola Edge 20 avslöjar alla dess funktioner –

Motorola fortsätter att arbeta på nya modeller för ett brett utbud av terminaler. Mellanklassen och den mest avancerade mellanklassen har utan tvekan fler modeller än någonsin, och bland dem har under de senaste två åren några böjda skärmenheter lyst med sitt eget ljus, som nu kommer att få nya arvtagare. Motorola edge 20 som vi alla känner till.

I år såg vi företaget lansera olika modeller efter Motorola Edge, som såldes otydligt både globalt och i Kina, ibland under olika namn för var och en av dessa marknader.

Tre Motorola Edge 20s avslöjade

För några veckor sedan läckte information ut om att tre Motorola-modeller med det interna namnet “Berlin” är under utveckling. Tja, nu vet vi tack vare Evan Blass alla dess egenskaper, eftersom den läckte sina tekniska egenskaper. Alla tre modellerna kommer att lanseras i Europa och är kända som Motorola Berlin, Pstar och Kyoto … En kommer att kallas Motorola Berlin med en 6,78-tums Full HD +-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Dess processor skulle vara Snapdragon 778G , medan den skulle ha 6 GB eller 8 GB RAM När det gäller internminnet, kommer vi att hitta 128 GB eller 256 GB.

Motorola Edge S Colores 02

I kamerasektionen har vi en 108 megapixel huvudsensor, en 16 megapixel ultravidvinkel och en 8 megapixel teleobjektiv med 3x zoom, och en 32 megapixel frontkamera. Batteriet kommer att vara 4000mAh och det kommer att levereras med Android 11).

Motorola pstar

En annan modell i detta sortiment blir Motorola Pstar, som är ytterligare en variant av dessa Edge 20. Den kommer även till Europa med 6,67-tumsskärm och Full HD+-upplösning och uppdateringsfrekvensen är 120Hz. Processorn är Snapdragon 870 åtföljs av 6 GB eller 8 GB RAM. Lagringen kommer att vara 128 GB eller 256 GB.

Motorola edge plus

Motorola edge plus

Den främre kameran på den europeiska marknaden blir 32 megapixlar. På baksidan har vi en 108 MP-sensor, en 16 MP ultravidvinkel och ett 8 MP-teleobjektiv. Batteriet kommer att vara 4500mAh och det kommer att levereras med Android 11.

Motorola Kyoto

Den här modellen kommer att vara mer mellanklassorienterad, med en skärm som kommer att ha Full HD+-upplösning och uppdateringsfrekvens. 90 Hz … Det bearbetade testamentet MediaTek Dimension 720 med 6 GB eller 8 GB RAM och 128 GB internminne.

Motorola Edge S färger

Kameran har en 108-megapixel huvudsensor, en 8-megapixel ultrabred sensor och en 2-megapixel djupsensor. Den har ett 5000mAh batteri och kommer även att lansera Android 11. Denna modell kan komma ut på marknaden som Motorola Edge 20 Lite.

Källa> Twitter