Motorola Capri byter från FCC och närmar sig: här är specifikationerna

Nästa smartphone från Motorola, med kodnamn Capriblir det en slutanordning nybörjarnivå och förmodligen den första av en serie som också bör innehålla varianten Capri Plus. Nu är rykten mer påfrestande och tack vare certifieringar från vissa organisationer, t.ex. FCC, TÜV Rheinland och UL (Demko), vi lärde känna din Tekniska specifikationer.

Capri, med Motorola-kod XT2127-1 och XT2127-2, kommer att ha 4G-anslutning Och batteri av kapacitet lika med 5000mAh och med laddningskapacitet a 10W, vilket säkert ger smarttelefonen en lång livslängd, särskilt i förhållande till andra specifikationer. I själva verket som processor, vi talar om en Qualcomm Snapdragon 460 oktakärna, med troligtvis 4 GB från Bagge och konfigurationer från och med 64 GB internt minne.

LÄS OCH: Motorola Moto G9 Plus recension

Skärmen blir en panel HQ + av resolution 1600 x 720 pixlar, men diagonalen är ännu inte känd medan vi, när det gäller de bakre kamerorna, pratar om fyra sensorer, med den viktigaste från 48MP, men vi vet inte vad egenskaperna hos den främre sensorn kommer att vara.

Vi har fortfarande inga nyheter om priser, inte heller tillgängligheten på den italienska marknaden eller Utgivningsdatum, men efter att ha certifierats är det mycket troligt att vi vet mer under de närmaste dagarna.

Via: Mysmartprice

Relaterade artiklar

Back to top button