Motorola bygger på Aras erfarenhet och kommer att göra två “ganska” modulära Moto Xs (2016)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola bygger på Aras erfarenhet och kommer att göra två “ganska” modulära Moto Xs (2016)

Motorola Moto X4 det kommer att göra i två: å ena sidan (bilden till vänster) har vi Vertex (mellanintervallet) på den andra Vektor Tunn (överst), två internt mycket olika smartphones, men med en viktig gemensam faktor: kompatibilitet med ett ekosystem av modulära bakstyckenvilket kommer att berika dem med många funktioner.

Tack vare de 16 stiften på baksidan blir det möjligt att koppla den sk ampere, “förstärkare”. Det borde finnas sex vid lanseringen, varav det enklaste är ett färgstarkt skal som kommer gratis med smartphones. De mest intressanta modulerna, som säljs av både Motorola och partnerföretag, inkluderar stereohögtalarea batteripaketa kameragrepp med blixt och optisk zooma pico projektoroch en slitstarkt skydd med vidvinkellins för att göra kameran vidvinkel.

Med korta ord den bakre kameran kommer inte att sticka uteftersom en gång fast (magnetisk fästesäkert men lätt att ta bort) dessa skal, kommer dess yta att sammanfalla med den bakre profilen på smarttelefonen.

LÄS ÄVEN: Här är några fina renderingar av nya Moto Xs

Ur teknisk synvinkel är de båda gudar 5,5 tum AMOLED men medan Vertex stannar vid full HDVector Thin går upp till QHD. Den senare är också utrustad med SoC Qualcomm Snapdragon 820 vid 2 GHz (något nedladdat), medan Vertex nöjer sig med en Snapdragon 625 till 2,4 GHz (något överklockat).

När det gäller begåvning av minneVector Thin har 32 GB lagringsutrymme, kombinerat med 3/4 GB RAM, medan Vertex använder kombinationen av 2 GB / 16 GB respektive 3 GB / 32 GB RAM och internminne.

Den fotografiska sektorn skiljer sig också mycket: 16 megapixel med laser och autofokus fasdetektering för Vertex; 13 megapixel laser AF och OIS för Vector Thin.

Utåt är den största skillnaden i profilen: Vector Thin skulle bara vara 5,2 mm tjock, medan Vertex når 7 mm. Följaktligen har batterier: 2 600 mAh för den första, 3 500 mAh för den andra (ja, toppen av serien har mindre batteri eftersom den är tunnare).

Kort sagt, det paradigm som ses med upprepas Moto X Play Och Moto X stil, varav Vertex och Vector Thin framstår som de naturliga arvtagarna, men med avgjort mer originella egenskaper. Lenovo-erans Motorola tycks fortfarande börja på rätt fot, men vi kommer förmodligen att veta med säkerhet nästa 9 juni, när de två smartphones ska presenteras (ingen officiell kommunikation i frågan för närvarande).

Relaterade artiklar

Back to top button