Motorola bokar ett möte den 6 juni i Brasilien: blir det Moto Z3 Plays tur? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola bokar ett möte den 6 juni i Brasilien: blir det Moto Z3 Plays tur? (Foto)

På senare tid har nyheterna om Moto Z3 Play intensifierats särskilt, ett otvetydigt tecken på att presentation officeren är runt hörnet. Men nu kanske vi till och med har ett datum: den 6 juni. Motorola har verkligen börjat utfärda inbjudningar till ett evenemang som ska hållas i Brasilienutan att uttryckligen nämna hans nya smartphone.

Med Moto G6-familjen som redan avslöjats under en tid och de många ryktena om Moto Z3 Play, verkar det osannolikt att Motorola kommer att kunna avslöja några andra enheter, men vi reserverar oss fortfarande för tvivel, i avsaknad av officiell kommunikation . Jämfört med tidigare modeller bör enhetens övergripande dimensioner och form förbli oförändrad, för att fortsätta säkerställa kompatibilitet med gamla och nya Moto Mods. Men a förändra det blir fortfarande mycket.

Börjar med displayen, som kommer att gnaga det breda ramar av föregångarna att uppta ett större område, i förhållande 18:9. I själva verket talar vi om en skärm 6″ AMOLED i upplösning full HD+medan chippet som kommer att animera Moto Z3 Play skulle vara Snapdragon 636med 4 GB RAM.

För resten av de påstådda specifikationer kända hittills hänvisar vi dig till vår dedikerade artikel och vi ger dig ett möte den 6 juni för att ta reda på vad Motorola kommer att ha i beredskap för oss.

Relaterade artiklar

Back to top button