Motorola: Billiga 4G-smarttelefoner kommer till Indien 2015

Själv Bättre Moto G har nu blivit ett mantra bland många webbanvändare, kommer det att finnas en anledning: för andra året i rad, Motorola har släppt en smartphone med ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris, som har motsvarat förväntningarna och har blivit ett av riktmärkena för den låga marknaden.

LÄS ÄVEN: Motorola Moto G (2014), recensionen

Enligt Rick Osterloh, COO för företaget, på Economics Time är företagets planer för 2015 att fokusera hårt på Brasilien och Indien, två expanderande marknader som kan erbjuda stora möjligheter till expansion. Och om det sydamerikanska landet är det första (och det enda?) att se Moto Maxx planerar Motorola att satsa på 4G i Indienvar i loppet av nästa år kommer att släppa lågkostnadsenheter utrustade med LTE-teknik.

För närvarande rankas M alate-företaget på femte plats bland smartphonetillverkare på den indiska marknaden, men räknar med att komma in i topp tre i slutet av 2015.

Vi vet inga fler detaljer om dessa enheter än, men vi är nyfikna på att ta reda på vad Motorola har i åtanke för indiska användare.

Relaterade artiklar

Back to top button