Motorder: Xiaomi Redmi 6 kommer inte ha skåran på skärmen!

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorder: Xiaomi Redmi 6 kommer inte ha skåran på skärmen!

Vi trodde att vi visste allt om nya Xiaomi Redmi 6, men vi levde i lögnen. Den nya officiell affisch publicerad av Lin Bin, president för Xiaomi, klargjorde en av de grundläggande aspekterna av den nya modellen, nämligen frontdesignen. Och överraskande nog kommer enheten med en skärm utan hack.

Alla rykten som kommit under de senaste veckorna hade gett stor framträdande plats förekomsten av snittet på den övre delen av displayen och till och med bilderna från TENAA-certifieringsorganet bekräftade detta element. Så vad gjorde hacket på Redmi 6-skärmen?

Den mest troliga förklaringen till detta pussel är att det finns två olika modeller. Enkelt uttryckt kan enheten som hittills identifierats som Redmi 6 istället vara en variant av den här enheten, kanske Redmi 6Amedan den som syns i renderingen som du hittar i galleriet skulle vara den ursprungliga Redmi 6.

Enligt den senaste informationen förväntas Xiaomis nya smartphone ha en skärm i 18:9 från 5,45 tum upplösning HD + (720 x 1 440 pixlar), SoC MediaTek Helio P22bakre dubbelkamera från 12 MPansiktsigenkänning, bakre fingeravtrycksläsare och system MIUI 10baserad på Android 8.1 Oreo.

För närvarande kan vi inte bekräfta dessa specifikationer, som måste tas med varningmen vi vet datumet för officiell presentation är inställd på imorgon 12 juni, så håll utkik efter fler nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button