Motorder: Oppo Find 5 kommer till Europa under Q1 2013 (Italien fortfarande inte bekräftat)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorder: Oppo Find 5 kommer till Europa under Q1 2013 (Italien fortfarande inte bekräftat)

En liten push and pull pågår angående spridningen på internationella marknader (särskilt den europeiska) av Oppo Find 5, men dagens vändning är en som inte kan göra oss annat än nöje, även om det finns ett litet sista “men” till ta hänsyn till.

Allt började för mindre än en timme sedan, när bilden du ser ovan dök upp på Oppo Facebook-sida: tack vare den lär vi oss inte bara att 16 GB-versionen av Find 5 är bekräftad i USA till ett pris av 499 $, men att 32GB-modell för $569. Den mest intressanta delen rör dock spridningen av smarttelefonen på internationella marknader: både bilden och företaget självt har redan bekräftat ankomsten under första kvartalet nästa år i Kanada, Storbritannien, Spanien, Australien, Tyskland, Frankrike. , Belgien, Malaysia, Sverige, Singapore, Finland, Grekland, Danmark, Nya Zeeland, Norge, Japan och Hong Kong. Italien saknas på listan, men det är bara ett partiell listaoch med tanke på närvaron av många europeiska länder vill vi verkligen hoppas att vårt inte finns med på listan över de få exkluderade, så för tillfället kommer vi inte att mata lätt (och för tidig) kontrovers.

Av företagets uttalanden verkar det också betyda att Oppo försöker sätta upp en global försäljningskanal online, och webbadressen som raderades längst ner till höger på bilden ovan kan bara vara en ledtråd till det. Utan tvekan är detta dock en enorm insats från företagets sida, även om den senare hypotesen inte går i uppfyllelse, speciellt eftersom ankomsten till USA, Europa och Oceanien i sig redan är ett bra bakslag för rivalen Xiaomi som har lovade i sin tur att flytta bort från Kina, men bara lite.

Relaterade artiklar

Back to top button