Motorder: LG G Flex 3 kommer till IFA 2016 och kommer att vara en böjd G5 (men för närvarande tror vi inte på det)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorder: LG G Flex 3 kommer till IFA 2016 och kommer att vara en böjd G5 (men för närvarande tror vi inte på det)

Serien G Flex den hade getts för död sedan slutet av 2015, och i själva verket gjorde LG ingenting under tiden för att få oss att tro något annat. En ny ryktesom vi inte kan verifiera på något sätt och som vi därför tvivlar på oavsett, rapporterar nu att det kommer att finnas en LG G Flex 3 och att smarttelefonen kommer att presenteras kl IFA 2016.

Vad mer är, det verkar som att smarttelefonen också kommer att vara det modul-förmodligen som G5, som den borde dela nästan allt med tekniska funktioner: 5,5 tum QHD-skärm, Snapdragon 820-processor, 4 GB RAM, 32/64 GB utbyggbart internt minne, dubbel bakre kamera 16 och 8 megapixel kamera och 8 megapixel frontkamera. En G5, faktiskt bara något förstorad.

LÄS ÄVEN: Marshmallow kommer till G Flex 2

Tror vi det? Nej, tills motsatsen bevisats, särskilt i avsaknad av något betongelement till stöd för det. En böjd G5 skulle bara vara en “kannibal” av själva G5, och det återstår att se om LG kan ta QHDs till en skärm som Flex-serien.

Detta är i alla fall ett av de där “gå eller bryt”-ryktena, eftersom det är så exakt och detaljerat att det bara kan vara exakt, eller en kolossal fejk. Vad lutar du dig mot.

Uppdatering 29/05: som en delvis bekräftelse på att våra tvivel var berättigade, kommer nu en tweet från en välkänd informatör för att förneka saken.

Relaterade artiklar

Back to top button