Motorder: HTC U11 Plus förväntas komma den 2 november

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorder: HTC U11 Plus förväntas komma den 2 november

Den långa rad rykten som har kommit de senaste veckorna har genererat en hel del förvirring om ödet för den nya HTC U11 Plus, men det är det taiwanesiska företaget som ger oss vad som ser ut somledtråd definitivt vid hans förestående ankomst.

Tack vare en tweet som kom under de senaste timmarna har HTC släppt en ny bild kopplad till nästa event 2 novemberdär du ser en enhet med glansigt skal och bakre fingeravtryckssensor som ser ut som en U11 Plus.

Vi vet att den nya HTC U11 Life med största sannolikhet borde presenteras den 2 november, en mellanklass som innehåller linjerna från U11, men det är troligt att det under samma konferens också kommer att finnas plats för den helt nya övre delen av intervallet i Plus-versionen, som borde ha topphårdvara ur alla synvinklar.

Därför återstår bara att vänta lite mer än en vecka för att ta reda på sanningen om HTC:s nya smartphonesortiment, som verkligen verkar vilja utmana Google Pixel 2 och iPhone X ansikte mot ansikte med sitt helt nya flaggskepp vid årets slut.

Relaterade artiklar

Back to top button