Motorder: Honor 8 borde också ha två bakre kameror (och mycket mer)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorder: Honor 8 borde också ha två bakre kameror (och mycket mer)

Vi har redan pratat flera gånger om Honor 8, nästa smartphone från Huaweis dotterbolag, som alltmer konfigureras som en mindre Honor V8, med en skärm på 5,2 tum full HD. Jämfört med den sistnämnda verkar de flesta av de tekniska specifikationerna faktiskt oförändrade, inklusive den dubbla kameran på baksidan, som från början inte verkade närvarande på denna Honor 8 och som nu verkar mer ackrediterad.

Glas både fram och bak, för att göra den mer elegant, lätt böjd på båda sidor (2,5D). Dörren finns också infraröd på ovansidan, och det verkar finnas snabb induktiv laddning. Resten av specifikationerna kommer att låta som de redan har sett: Kirin 950/955-processor (fortfarande osäker), 4 GB RAM, batteri på minst 3 000 mAhoch faktiskt två kameror på baksidan som filmar unisont på 12 megapixlar, och port USB typ-C ner.

LÄS ÄVEN: Honor V8: allt du behöver veta

Det talas också om ett högt pris, men inte specificerat, medan det på lanseringsdatumet inte finns någon information, och beroende på källorna går det så tidigt som nästa månad, fram till slutet av året, så ni förstår att vi är ganska vagt.

Å andra sidan kan du zooma in på bilden nedan för att få en uppfattning om hur Honor 8 ska se ut. Vi återkommer till stycket så snart vi har mer information.

Relaterade artiklar

Back to top button