Motorder för Meizu 16 och 16 Plus: de kommer att presenteras den 8 augusti, men under tiden kommer här ett första stulet skott

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorder för Meizu 16 och 16 Plus: de kommer att presenteras den 8 augusti, men under tiden kommer här ett första stulet skott

I motsats till vad som kom fram för några veckor sedan har Meizu börjat skicka ut inbjudningar till evenemanget presentation av de nya toppmoderna smartphones 16 och 16 Plus, inställda på8 augusti 2018. Den kinesiska tillverkaren vill därför förutse lanseringen av den mycket efterlängtade Samsung Galaxy Note 9 med en dag och vinna rampljuset utan skrymmande störningar.

Under tiden har dock de två nya enheterna gått igenom certifieringsorganet 3C, ännu ett obligatoriskt steg med tanke på ankomsten till den kinesiska marknaden. Passagen av Meizu 16 och 16 Plus lämnade inga intressanta spår om de tekniska specifikationerna, varav vi dock känner till SoC Snapdragon 845av 6 GB RAMav gränslös uppvisning utan det fruktade hack Han föddes i fingeravtrycksläsare integrerad i displayen för varianten Plus. All information bekräftad av VD för Meizu själv.

Slutligen, a första livebilden av Meizu 16, förmodligen Plus-versionen. Tyvärr kan du bara se tillbaka av enheten, men för tillfället är vi nöjda: linjerna verkar mycket rena, nästan anonyma, kännetecknade av den symmetriska inriktningen av dubbel vertikal kamera och sensorn för laserfokusomgiven av den ikoniska LED-ringen för blixten.

Det glansiga vita skalet skulle dyka upp i glas, men definitiva bekräftelser kommer att krävas. Som kommer snart.

Relaterade artiklar

Back to top button