Moto Z3 Spela som du aldrig sett det förut: snygg design, men hur långt hyttventilen sticker ut!

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z3 Spela som du aldrig sett det förut: snygg design, men hur långt hyttventilen sticker ut!

Den nya läckan som rör den kommande Moto Z3 Play visar upp alla dess former och låter oss ta en titt på den från flera vinklar. Att publicera det är soltio Evan Blassmer känd som evleakssom också ger namnet på denna speciella färg på enheten: Djup indigo.

Angående designen verkar det inte finnas några nyheter jämfört med de bilder som redan setts de senaste veckorna. Displayen i 18:9 har ganska små ramar, utan någon fysisk nyckel på framsidan, medan det på baksidan för att dominera scenen återigen finnsCirkulär 0 port, nu Motorola tradition. Inuti finns dubbelkamera och Dual LED-blixten, medan längre ner, nästan på den nedre kanten, kan du se kontakten för i Motorcykel Mod.

Den blanka och formade kroppen lämnar plats för de fysiska nycklarna på sidorna: i synnerhet den nya syns på den högra. fingeravtrycksläsaremed en lösning som påminner om den som antogs av gamla Sony Xperia.

Rengör resten av konturen, endast dörren noteras USB typ-C på botten. Detta innebär att ljuduttagen siffra som nu bekräftas bortom allt rimligt tvivel.

Överlag verkar stilen på denna Moto Z3 Play vara i linje med de tidigare modellerna, även om de små men viktiga förändringarna märks. Det extrema måste påpekas ännu en gång subtilitet av denna anordning, som dock bär bördan av den bakre hyttventilen bakom sig, som sticker ut inte litet från resten av kroppen.

Den som evleaks visar ser ut som en riktig sådan rendera tryck, men för närvarande har vi fortfarande ingen säkerhet om det. Moto Z3 Play kan presenteras i juni, så vi väntar på mer information under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button