Moto Z3 Play upptäcks i nya riktiga bilder: färre ramar, dual-cam och Android 8.1 Oreo (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z3 Play upptäcks i nya riktiga bilder: färre ramar, dual-cam och Android 8.1 Oreo (foton)

Om du behövde nya bekräftelser på Moto Z3 Play-kontot, riktiga bilder dök upp idag på vissa webbsajter kunde tillfredsställa dig. Enheten som syns på bilderna du hittar i slutet av artikeln borde verkligen vara den nya modellen av mellanklass av Motorola, och har alla funktioner som redan observerats i tidigare renderingar.

Enligt vad som visas på dessa bilder kan vi se hur Motorola har beslutat att minska något ramar på framsidan, helt eliminerar knappen på den nedre kanten under displayen från 6 tum Full HD+. Det allmänna utseendet verkar lite mer gränslöst än de tidigare modellerna, utan att nå en extrem design som sett på några toppklassiga rivaler.

På baksidan finns den cirkulära hyttventilen, där den dubbelkamera och den Dubbel LED-blixtmedan på den nedre delen syns kontakten för Moto Mod. Tyvärr går det inte att se vad som döljer sig på sidodelarna, fingeravtrycksläsaren kan ha flyttats.

De senaste ryktena om den interna hårdvaran säger att det kan finnas ett batteri från 3 000 mAh och en SoC Qualcomm Snapdragon 636tillsammans med olika RAM- och internminnesklipp beroende på varianterna: 3/32 GB Och 6/64 GB respektive. Förekomsten av Android 8.1 Oreo-programversionen har bekräftats, även synlig på en av bilderna.

Presentationen av det nya Motorola Moto Z3 Play det borde vara nära förestående nu: det mest sannolika datumet förblir det för juniäven om det ännu inte finns några officiella bekräftelser från företaget.

Relaterade artiklar

Back to top button