Moto Z3 Play: nya renderingar avslöjar Moto Mod 5G och Android P stil gestsystem (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z3 Play: nya renderingar avslöjar Moto Mod 5G och Android P stil gestsystem (foto)

Än en gång är nya Motorola Moto Z3 Play huvudpersonen i dagens mest intressanta rykten. Efter att ha sett den från alla vinklar och mer än en titt på dess tekniska datablad, erbjuder vi dig idag två renderingar inofficiell vilken sport en av de Motorcykel Mod mer nyfiken att komma ihop med toppsortimentet, nämligen den för uppkoppling 5Goch även en liten mjukvarufunktion.

På bilderna syns en ganska tydlig form massiv, med ett iögonfallande utsprång uppe till vänster – förmodligen för antennen – och ett cirkulärt hål för att ge plats åt kameraporten. Tillbehöret sitter på baksidan av Moto Z3 Play och fästs magnetiskt på stift finns på undersidan av enheten, men ökar tjockleken på smarttelefonen avsevärt.

Den skrivna “5G“på den nedre delen av modulen bekräftar återigen att det skulle vara ett tillbehör dedikerat till den nya nätverkstekniken, men det finns fortfarande inga särskilda indikationer på dess funktion.

Det är troligt att det är en Moto Mod endast dedikerad till vissa användare, kanske lämplig för experiment, med tanke på att ankomsten av 5G på kommersiell nivå inte förväntas före 2019.

En annan intressant nyhet som finns i en av renderingarna ärgränssnitt system som används av Motorola, som inte har det klassiska navigeringsfältet med tre knappar utan en liten stapel, mycket lik den som är tillägnad gest av Android P DP2. Vi vet med en bra uppskattning att Moto Z3 Play bör komma ut på marknaden med Android 8.1 Oreo, så det är möjligt att gestsystemet är ett val som introducerats av tillverkaren.

Vi kommer i alla fall inte att behöva vänta länge för att få reda på mer detaljer om det. Motorola Moto Z3 Play borde vara det infördes nästa månad från företaget, och vissa källor säger att rätt datum kan vara så tidigt som den 6 juni.

Relaterade artiklar

Back to top button