Moto Z3 är exakt identisk med Z3 Play, åtminstone enligt denna rendering (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z3 är exakt identisk med Z3 Play, åtminstone enligt denna rendering (bild)

Av det nya Motorola Moto Z3 vi har pratat om det sedan början av året, men för närvarande har vi inte ens sett skuggan av dess officiella presentation. Lyckligtvis idag a ny renderingsom visar oss mycket av designen som antagits av Motorola.

På tal om design, överraskningarna är mycket få: från det som framgår av bilden borde den nya Moto Z3 vara praktiskt taget identisk till sin lägre variant, nämligen Moto Z3 Play.

Det finns den kantlösa displayen i 18:9 utan hackdet finns Motorola-logotypen på den nedre kanten, det finns fingeravtrycksläsare på sidan finns hyttventilen med dubbelkamera bak och där finns även kontakten för i Motorcykel Mod på nedre delen av ryggen. Den enda skillnaden med bilderna som redan har setts för Moto Z3 Play är det bakgrund.

Den verkliga skillnaden mellan de två modellerna bör vara inuti kroppen, även om vi för närvarande inte vet vilka tekniska funktioner kommer att ta med sig nya Moto Z3.

Vi förväntar oss att den här versionen är lite kraftfullare än Play-varianten, som redan kommer med bra hårdvara, så förutsättningarna ser bra ut.

Givet vid det här laget är frånvaron av en modell säker Tvinga för i år borde de nya Moto Z3s nu vara väldigt nära lanseringen. Förmodligen kommer viktiga nyheter att avslöjas redan den 6 juni, dagen för det officiella Motorola-evenemanget i Brasilien, så håll utkik på våra sajter.

Relaterade artiklar

Back to top button