Moto Z2 visas på Motorolas officiella kinesiska webbplats, tillsammans med många Moto Mods (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z2 visas på Motorolas officiella kinesiska webbplats, tillsammans med många Moto Mods (foton)

Moto Z2 är nu en av de få bitar som fortfarande saknas i pusslet i Motorolas sortiment för detta första halvår av 2017. Den officiella presentationen bör dock inte vänta på sig, att döma av vad som dök upp på den kinesiska webbplatsen för Motorola. För några timmar sedan publicerades faktiskt en bild (och togs senare bort) som skulle föreviga den nya Moto Z2, omgiven av en stor mängd Motorcykel Modsom kommer att följa med lanseringen.

I design, Moto Z2 påminner mycket om sin yngre bror, den redan avtäckta Moto Z2 Play, förutom en liten stor detalj: kamera. Eller snarare, den dubbel sensor fotografiska, som tillsammans med blixten och lysdioden bildar den sortens smileys som redan setts flera gånger på bilder som läckt tidigare. För övrigt borde de två modellerna (och deras föregångare) skilja sig väldigt lite ur form och estetik, i namnet av (retro) kompatibilitet med alla Motorcykel Mod på marknaden.

Och just Moto Mods är inte en sekundär aspekt för Motorolas Z-serie. På bilden avslöjad av varumärket som ägs av Lenovo, några av dem presenterades redan tillsammans med Moto Z2 Play, som t.ex. gamepad till Nintendo Switch eller Bluetooth-fodralet/höljet JBL. Det finns också en utveckling (förhoppningsvis tydlig) av den fotografiska Moto Mod Hasselbladen Mod med projektor integrerade och klassikerna lock / powerbank. Till höger om Moto Z2 placerad centralt i bilden finns också en nyfiken kamera placerad vertikalt på kroppen av en annan Z2, det kan vara en Mod med 360° kameramen vi har inga detaljer för att förstå det bättre.

Slutligen, enligt en översättning från kinesiska föreslagen av kollegor från Gizmochinabland de ideogram som sticker ut på bilden en referens till Lego, det berömda danska företaget känt över hela världen för sina tegelstenar. På bilden verkar dock ingenting bekräfta denna referens till ett fantom Lego robotså det kan vara enkelt översättningsfel.

Även om, låt oss inse det, en Lego-signerad Moto Mod skulle vara en Brilliant idé.

Relaterade artiklar

Back to top button