Moto Z2 Force får 82 poäng på DxOMark: lika mycket som LG V30, och det kanske inte är bra nyheter

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z2 Force får 82 poäng på DxOMark: lika mycket som LG V30, och det kanske inte är bra nyheter

Vi blev förvånade över poängen som uppnåddes i testerna av DxOMark från LG V30, relativt lågt för sitt utbud. Vad ska man då säga om Motorola Moto Z2 Force, som har exakt samma sak bedömning i de fotografiska testerna som gjorts av den berömda sajten? Vi kunde begränsa oss till en klassiker”bra, men inte särskilt bra“, men det är bättre att gå och se mer på djupet vad som är egenskaperna och bristerna hos Motorola-enheten.

Som ofta händer finns det en liten obalans mellan den fotografiska delen och videoinspelningen, även om den är mycket mindre uttalad än LG-modellen. Bra exponeringsprestanda, autofokus och detaljåtergivning under alla ljusförhållanden säkerställer en poäng på 84 poäng när det gäller statiska bildersom saknar vitbalans, begränsat dynamiskt omfång och framför allt zoomkvalitet.

DE 78 poäng av kvalitet video- istället beror de på stabiliseringen, den goda exponeringen och färgåtergivningen, men poängen sänks på grund av den inte alltid reaktiva autofokusen och den dåliga kvaliteten i svagt ljus.

Det totala genomsnittet är 82 poäng, precis som den tidigare nämnda LG V30, men långt under det senaste toppsortimentet, som nästan alla reser över 90 poäng. Sammantaget, om vi tar hänsyn till priset och förväntningarna, är denna utvärdering inte dålig för Moto Z2 Force, men det amerikanska företaget måste fortsätta arbeta med den fotografiska delen om det vill konkurrera på lika villkor med ledarna i kategorin .

Detta är därför DxOMarks dom, som du kan läsa i full version genom att gå till den här adressen. Vid det här laget går bollen till dig: håller du med om denna bedömning? Förväntade du dig mer? Berätta för oss i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button