Moto Z Play-specifikationer bekräftade: mer intressant än Moto Z?

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z Play-specifikationer bekräftade: mer intressant än Moto Z?

Vi hade redan skymtat TENAA-certifieringen som Moto Z Play (XT1635-03) fick i går, som försåg oss med data om dimensioner och batteri, men idag är det dags att även se de andra specifikationerna för denna framtida smartphone från Lenovo / Motorola, som kan vara ännu mer intressant än Moto Z.

Skärmen kommer faktiskt att vara en 5,5 tum full HD AMOLEDtryckt av processorn Qualcomm Snapdragon 625med 3 GB RAM och 64 GB utbyggbart minne (det kommer också att finnas 32 GB-versionen). Den bakre kameran är på 16 megapixel, den främre 5 megapixelkameran, och batteriet påstås vara 3 300 / 3 510 mAh (effektiv och nominell kapacitet?), allt förpackat i 6,99 tjocklek.

Moto Z förblir kraftfullare, med Snapdragon 820, och ännu mer definierad, med QHD-upplösning, men Moto Z Play erbjuder en kamera med högre upplösning och massor av extra batterimed prestanda som kommer att vara lägre, men som förmodligen de flesta användare kan vara bra på samma sätt, och låt oss inte glömma ett pris som vi förväntar oss mer innehållna.

Det återstår fortfarande att förstå vad som kommer att tillkännages (nu verkar det vara inom kort) och om och när det kommer till Italien, men på pappret vem föredrar du?

Relaterade artiklar

Back to top button