Moto Z kommer inte att orsaka döden för Moto X-serien, åtminstone för närvarande

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z kommer inte att orsaka döden för Moto X-serien, åtminstone för närvarande

Moto Xtoppen av serien Lenovo tills förra året var det bara utklassat av Moto Z, (den?) modulära smartphonen i det kinesiska huset. Företaget är dock ännu inte redo att avveckla det: de två kategorierna av enheter kommer att samexistera inom en snar framtid.

Lenovo, vid sidan av presentationen som ägde rum för två dagar sedan, kommunicerade till journalister hur de, med tanke på den senaste landningen av Moto X och dess varianter på nya marknader, kommer att fortsätta att marknadsföra den som en avancerad enhet: Moto Z, å andra sidan kommer att representera intervallet “mycket högt”, reserverat för nördar och de som vill ha den senaste tekniska innovationen.

Moto X lever och mår bra. Faktum är att Moto X Force nyligen lanserades på flera nya marknader runt om i världen. Moto X och Moto Z delar vissa fantastiska egenskaper, men de ger i slutändan olika upplevelser och gör vår portfölj mer robust för konsumenter som letar efter den perfekta smartphonen som passar deras behov.

Tekniksugna konsumenter som vill få en helt ny uppsättning upplevelser från sin smartphone kommer att vända sig till Moto Z och Moto Mods.

LÄS ÄVEN: 1 miljon dollar att vinna för designtävlingen Moto Mods

Låt oss dock föreställa oss att som marknadens lag vill, kommer Lenovo gradvis att minska resurserna som används på Moto X, för att fokusera på Moto Z och på Motorcykel Mods: vad tror du?

Relaterade artiklar

Back to top button