Moto Z kommer att presenteras den 9 juni. Här är listan över moduler: kommer det att vara LG G5-stil?

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z kommer att presenteras den 9 juni. Här är listan över moduler: kommer det att vara LG G5-stil?

Den där Motorola Lenovo Moto Z existerade, vi visste det redan i morse, eftersom Moto Z-märket registrerades för kommersiellt bruk. Tydligen inlämningsdatum av den nya modulära smartphonen (ja, du läste rätt), som skulle sammanfalla med en händelse inställd av Lenovo för detta 9 juni i San Francisco.

Som nämnts i morgonens artikel, den nya Moto Z det borde vara en modulär smartphoneoch samma källa som släppte bilden som du kan se på omslaget har avslöjat vad som kan vara ytterligare moduler tillägnad enheten.

Vi förväntar oss att det ska fungera liknande det LG G5 mer än väntat för Project Ara, men med största sannolikhet kommer vi att veta mer under de kommande dagarna. Vi ser listan över moduler:

  • Pro kamera mod
  • Äventyrsmod
  • Teater Mod
  • Stereo Mod
  • Power Mod
  • Stil Mod

Den första skulle vara en fotografisk modul, den andra en svårfångad “äventyrsmodul“vilket, enligt källan, skulle kunna göra det vattentät (vilket ärligt talat får oss att tvivla lite på den här listans godhet).

Resten verkar syfta till att förbättra ljudsektorn, autonomi Och utseendet av enhet. Nyfikenheten vid det här laget är stor: hur kommer Lenovos nya modulära smartphone att se ut? Och viktigast av allt, hur kommer det att hantera de extra modulerna?

Relaterade artiklar

Back to top button