Moto Z kan ha 10x optisk zoom, på ett eller annat sätt

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z kan ha 10x optisk zoom, på ett eller annat sätt

Motorola / Lenovo Moto Znästa flaggskepp av de två företagen, skulle kunna ha en 10x optisk zoom, bara för att göra ASUS ZenFone Zoom blek med sina 3x. I verkligheten verkar det inte vara för mycket av en hypotes, eftersom denna egenskap uttryckligen redovisas i en officiella smartphone-teaser; det är bara att ta reda på hur det kommer att fungera.

I själva verket, som du redan vet, kommer nästa Moto Z att vara en delvis modulär smartphone, med en ganska tunn kropp, på vilken du kan fästa bakstycken som kan utöka dess kapacitet. Det kommer att finnas olika typer av dessa omslag, kallade Moto Modvilket kommer att öka batteriet, förbättra ljudet, utrusta smarttelefonen med en pico-projektor eller till och med förbättra den fotografiska sektorn.

LÄS ÄVEN: De första bilderna på MotoMods

Poängen är just detta: vi vet inte om den 10x optiska zoomen kommer att integreras i själva smartphonen (mindre sannolikt), eller tillgänglig via MotoMod (mer troligt), men det verkar som om det på ett eller annat sätt kommer att vara där i alla fall.

För att övertyga dig själv om detta kan du titta på teasern nedan, följt av en engelsk översättning av de kinesiska skrifterna.

Vi påminner dig om att presentationen av Moto Z är inställd på imorgon, därför, även om det fanns några tvivel, kommer de snart att hitta ett svar. Håll utkik på våra sidor imorgon för alla nyheter.

Du kan fotografera hela natthimlen
Kan även låsa en lysande stjärna
Du kan ta hela havet
Jagar också den uppgående solen
# Låt fantasin #
Moto 16 magnetiska punkter, med 10 gånger optisk zoom
Evig frysa varje extrem skönhet
#Tech World har kommit #
Låt oss arbeta tillsammans på tre under stjärnorna
Låt oss mötas i blå himmel
Landskapet i fickan

Relaterade artiklar

Back to top button