Moto Z³ Spela snart i Italien för 499 €: vår förhandsvisning (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Z³ Spela snart i Italien för 499 €: vår förhandsvisning (foton och video)

Förra veckan avtäcktes den äntligen officiellt Moto Z³ Spela: den intressanta medium-high-end-enheten från Lenovo / Motorola verkar ha alla meriter för att skapa en plats i hjärtat av dem som älskar aktiegränssnittet och inte vill ge upp någonting.

Den nya medlemmen i Moto Z-familjen har en 6 “full HD + AMOLED-skärm, medan vi ombord hittar en Snapdragon 636 SoC med Adreno 509 GPU, dubbel bakre kamera (den huvudsakliga med f / 1,7 bländare och 1,4 μm pixlar) , 3 000 mAh batteri och, slutligen, Bluetooth 5.0 och WiFi ac. I Italien endast konfigurationen med 4 GB RAM och 64 GB internminne.

Som alltid saknas inte kompatibilitet med Moto Mods, men tyvärr finns det inte längre ljuduttaget i denna nya version. Moto Z³ Play kommer att finnas tillgänglig i Italien från och med juli till priset av 499 € med gratis Moto Power Pack.

I väntan på en fullständig recension lämnar vi dig med vår förhandsvisning för att ge dig en uppfattning om nykomlingen till Moto Z-serien.

Antperima video

Relaterade artiklar

Back to top button