Moto X (2016) sågs på GFXBench: Snapdragon 820, 4 GB RAM och dubbla kameror

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto X (2016) sågs på GFXBench: Snapdragon 820, 4 GB RAM och dubbla kameror

Vi kände till den nya serien Moto Z skulle inte ha stavat slutet av serien Moto X, och detta nya riktmärke kan vara bekräftelsen. Eller rättare sagt, ännu en av de många bekräftelser som fått de senaste månaderna.

Riktmärket i fråga, bortsett från GFXBenchskulle tillhöra modellnummer XT1650samma som dök upp på GeekBench i april, och det skulle vara Moto X (2016) som snart skulle kunna gå med i den nya Moto Z-serien.

LÄS ÄVEN: Från Moto X till Moto ex: Jim Wicks, Motorolas historiska designer, lämnar företaget

Riktmärket avslöjar en del av hårdvarusektorn som den skulle vara utrustad med: Qualcomm-processor Snapdragon 8204 GB RAM, skärm från 5,5 tum QHD (1 440 x 2 560 pixlar) och 32 GB internminne.

Det är kanske bakdelen som överraskar oss mest: vi hittar en 21 megapixel kamera flankerad av en enligt sensordenna gång från 16 megapixlar. Lenovo (Motorola) vill därför också hoppa på tåget dubbel kamera? För att göra allt klart, en 5 megapixel främre kamera och Android 6.0.1 Marshmallow.

Specifikationerna, med undantag för den dubbla kameran, skulle inte skilja sig mycket från Moto Z Force, som är den modell som vi aldrig kommer att få se anlända till Italien.

Relaterade artiklar

Back to top button