Moto Mods: Motorola fortsätter att vilja ha dem till sina nästa smartphones

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto Mods: Motorola fortsätter att vilja ha dem till sina nästa smartphones

Det var avlägsen 2016 när Lenovo/Motorola, med sin Moto Z, bestämde sig för att fokusera på Moto Mods, tillbehör som kan fästas på baksidan av smarttelefonen och möjliggöra utöka dess funktionalitetkanske lägga till ett batteri, eller en projektor, eller en mer kraftfull högtalare.

Med ankomsten av Moto Z2 gav företaget ett tydligt löfte: Moto Mods skulle vara det stöds för tre generationer smartphones. Så, med den nya Moto Z3 cykeln verkar stängd, och Motorola kan besluta att fokusera på något annat. Och istället verkar det som att så inte är fallet (trots Lenovos möjliga strategi angående Mods).

Förutom den nyss annonserade 5G Mod, kollegorna av Engadget de lyckades prata med Gaurang Telang, produktchef för flaggskepp och innovation av Motorola, som bekräftade att Moto Mods de kommer “absolut” att fortsätta vara en del av strategin för den närmaste framtidens Motorola-smarttelefoner.

Uppenbarligen har ingen information lämnats ang timing release av nya Mods, och vi vet inte ens vad de kan hitta på igen.

Shakil Barkat, Motorolas vice vd för global produktutveckling specificerade det de grundläggande moddarna har redan skapats. Kan 5G Mod vara en av de senaste intressanta Mods?

Relaterade artiklar

Back to top button