Moto M kan vara ett monster av autonomi (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto M kan vara ett monster av autonomi (uppdaterad)

Moto M det verkar mer och mer vara nästa Lenovo-enhet på väg, och om vi litar på de senaste ryktena om den, finns det mycket lite att veta, även om lanseringsdatumet fortfarande kan vara lite långt borta. I själva verket talar vi om december 2016tror vi troligtvis lagom till semesterperioden, eller i början av månaden, med en lansering som vi hoppas kommer att vara global.

När det gäller specifikationerna bekräftas användningen av Qualcomm SoC ytterligare Snapdragon 625kopplat till 3 GB RAM Och 32 GB utbyggbart internt minne. Den kinesiska versionen ska istället ge 4 GB RAM och 64 GB lagring, och det är inte klart om det senare är den vi hittills har refererat till med Moto M Pluseller om det senare också är en internationell variant.

Tyvärr saknas detaljerna på kamerorna, men å andra sidan batteri det kan gå bra 5 100 mAhmed en standbytid på mer än en månad.

Uppenbarligen är dessa inte bekräftade värden, men med tanke på den senaste Moto Z Play får det oss att tänka: varför inte. Tyvärr förväntas dock smartphonen komma ut med Marshmallowmen uppgradera till Nougat Det är garanterat.

Kommer allt att vara sant? Det kommer vi att få reda på i teorin om drygt en månad, men när man ser hur ryktena om det förökar sig på sistone kommer det med största sannolikhet fler nyheter inom kort.

Uppdatering 29/10/2016:

  • Smarttelefonen som beskrivs nedan det borde vara Lenovo P2. Faktum kvarstår att Moto M kan ha många punkter gemensamt med det, men vi får veta exakt vid den officiella presentationen, som kan äga rum redan den 8 november.

Relaterade artiklar

Back to top button