Moto G9 Plus: Stötsäkra fodral –

Motorola uppdaterade sin G.-linje med många nya modeller förra året. En av de mest populära – Moto Plus G9 är en mellanklassterminal som definitivt är värd att skydda varje dag. Man vet aldrig vad som kan gömma sig, en bula, en repa, det är alltid nödvändigt att hålla dem på avstånd med ett av dessa gömställen.

Vi kan hitta olika typer av fodral till Moto G9 Plus, för samtidigt som de alla skyddar telefonen, gör de det på olika sätt, på ett sådant sätt att den ena och den andra kan anpassa sig på olika sätt efter vår smak och de specifika situationer vi gå in i. … Använd detta. För i fallet beror inte allt på valet av färg, eftersom dess format och finish är viktiga för att vara så användbar som möjligt.

Omfattande skydd

Detta fodral skiljer sig från andra genom att det ger oss ett omfattande skydd. Det betyder att den inte bara skyddar telefonens traditionella baksida, utan också är Också kan helt skydda skärmen … Det är ett omslag i två delar, fram och bak, som överlappar varandra. Således är telefonen skyddad från alla sidor i detta läge. Dessutom låter den här modellen dig visa upp din design eftersom den är transparent.

Spegel

Detta fodral sticker ut för sin ganska slående design. Eftersom det är en bok och dessutom helt skyddar telefonen när den är stängd. Dessutom, även om dess yttre finish är gjord av plast, har den ser ut som en spegel … Den finns även i olika färger, så självklart är det ett fodral som sticker ut för att inte lämna någon oberörd. Dessutom gör en av dess positioner att locket kan användas som bas.

magnetisk

Detta är utan tvekan ett av de mest populära fallen och erbjuder oss, förutom ett mycket effektivare skydd, mer mångsidighet. Det kanterna är mycket tjockare än vanligt och även förstärkta hörn. Det finns en ring i mitten av baksidan som kan användas som stöd, och i mitten finns även en magnetplatta som gör att du kan placera din telefon på en magnetisk bilhållare. Därför har den, förutom skydd, många användningsområden.

Med korthållare och plånbok

Denna modell är en annan klassiker, vanligtvis med en finish som efterliknar läder eller päls. Dess bokformat skyddar mobiltelefonen när den är stängd och har även ett eget lock på sidan. På vänster sida finns även korthållaren och precis bakom biljettområdet. Detta är överlägset ett av de mest praktiska fodral vi kan köpa till vår telefon.

Förstärkta hörn

Denna modell låter oss visa upp designen på vår telefon eftersom den är gjord av transparent silikon. och utöver det ger den ytterligare skydd med hörn förstärkta med absorberande material … Därför, när de faller, är dess hörn svårare att få bucklor, vilket är ganska vanligt.

Med bättre grepp

Detta fodral kännetecknas främst av sin gummiliknande beläggning, liksom det också simulerar utseendet på ett däcksmönster vilket logiskt sett bidrar till bra grepp. Den har också ett stativlås för att hålla telefonen upprätt, och utan tvekan är materialet den är gjord av särskilt stöttålig.

Relaterade artiklar

Back to top button