Moto G6 “sett” på nära håll: kommer det att gå längre än den klassiska “bästa Moto G”?

För några dagar sedan berättade vi om det första uppträdandet av TEENA av vad som kommer att bli nästa Moto G6 och idag återvänder vi för att prata om den här enheten eftersom vi lär oss Mer nyheter och detaljer om vad nästa Motorola-enhet kommer att föreslå kommer från en intern källa till samma företag.

Det hypotetiska mest bekräftade tekniska databladet ändras inte jämfört med det vi redan har rapporterat till dig: visa från 5.7 tum FullHD + 18:9 (1 080 x 2 160 pixlar), SoC Snapdragon 450 octa-core med Adreno 506 GPU, 3 000 mAh av inbyggt batteri med stöd för snabbladdning Turbo Power, Dubbel bakre kamera och enkel främre kamera från 8 MP.

De nya detaljerna gäller de material som Moto G6 kommer att tillverkas med, som ska integrera ett bakstycke i tredimensionellt glas kan reflektera ljus olika beroende på infallsvinkeln för densamma. Enheten kommer att integrera en display Max Vision med Gorilla Glass 3 och kanterna ska vara mycket tunn. Det finns så många premiumfunktioner i programvaran för kamerahantering – vi borde hitta den selektiv fokusering och möjligheten att “att utvinna“Det bakgrund en bild för “tillämpa den“på en annan.

Kameran bör också integrera möjligheten att applicera filter på det animerade ansiktet realtid samt stöd tillartificiell intelligens för automatisk igenkänning av landskap och objekt (operation liknande den för Google Lens) och för läser in automatiskt dokument. Support bör inte heller saknas Ansiktsigenkänning för att låsa upp enheten.

Därför verkar nästa Motorola-enhet lova (mycket) bra, som verkar vilja gå bortom den vid det här laget vanliga tillförlitligheten och enkelheten för märket “Moto G” genom att integrera funktioner som vi knappast ser i en smartphone i dess sortiment. Vi får se om detta bekräftas vid presentationen, som ska vara satt till nästa månad.

Relaterade artiklar

Back to top button