Moto G6 Play visar sig i de första riktiga bilderna: möjligt Snapdragon 430 och 4 000 mAh batteri (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto G6 Play visar sig i de första riktiga bilderna: möjligt Snapdragon 430 och 4 000 mAh batteri (foton)

Även om Motorola var en av de stora frånvaron på MWC 2018, bör det inte dröja länge innan vi kan se några nya modeller lanseras på marknaden. En av de första kan vara de redan kända Moto G6 Playåterigen dök upp på nätet i vad som borde vara hans första riktiga bilder.

Bilderna kommer i själva verket från den taiwanesiska certifieringsbyrån NCC och visa både fram- och baksidan av den nya Motorola-enheten med modellnummer i olika perspektiv XT-1922-1. Nyheterna jämfört med de första renderingarna som dök upp i slutet av januari är praktiskt taget irrelevanta, eftersom utseendet på modellen ser exakt ut som det som redan läckt ut tidigare.

Framsidan har en 5,7 tum i HD + upplösning in 18:9 med mindre tunna kanter än de senaste trenderna, speciellt om man tittar på den nedre, där den amerikanska tillverkarens stora logotyp dominerar. På den bakre soccan ser vi huvuddelen cirkulär hyttventil där kameran och blixten är insatta, medan nedan är läsare för fingeravtryck, som ska placeras under det bevingade “M”.

Det finns fler tvivel om de tekniska specifikationerna, men nya Moto G6 Play borde ha en SoC Snapdragon 430 och minnesklipp från 3/4 GB av RAM e 32/64 GB internminne, beroende på konfigurationen. Huvudkameran bör ha en 16 MPmedan batteriet skulle vara bra 4 000 mAh. Och nej, Android 8.0 Oreo och hörlursuttag 3,5 mm!

Med tanke på att detta är obekräftad information som därför ska tas med en nypa salt, verkar det som att nya G6 Play kan ha några bra kort att spela för att utmana de andra tusen modellerna av medel-låg intervall som trängs på marknaden under denna period. Mycket kommer också att bero på pris lista, men för det får vi ändå vänta på den officiella presentationen, som kan äga rum redan till våren.

Relaterade artiklar

Back to top button