Moto G6 Play Spotted Live: Nya riktiga foton och fullständiga specifikationer (Foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto G6 Play Spotted Live: Nya riktiga foton och fullständiga specifikationer (Foton)

Det är nu mindre än en vecka till den 19 april, dagen som indikeras av ryktena för presentation av den nya G6 sortiment från Motorola, men nya Moto G6 Play kan helt enkelt inte hålla sig utanför rampljuset. Efter att bilderna läckte redan i början av mars har andra dykt upp på webben riktiga bildersom borde visa denna modell i all ära.

De design som visas på bilderna är praktiskt taget identisk med den som avslöjats under de senaste veckorna. De visa den är bred, med få bårder på sidorna, medan den märks ramar uttalas på den nedre och övre delen, där frontkameran, den avlånga öronkapseln och de olika sensorerna är placerade. På baksidan finns klassikern hyttventil Motorola-stil, där den enda kameran och blixten är integrerade.

Ännu mer intressant är bilden som finns på skärmen, som ger oss viktig information om enhetens hårdvara. Den nya Moto G6 Play förväntas ha en 5,7 tum i 18:9 vid upplösning HD+Octa-core SoC upp till 1,4 GHz – förmodligen Snapdragon 430 -, 3 GB av RAM, 4 000 mAh av batteri med snabbladdning, kameror från 13 MP på baksidan och 8 MP på framsidan, stöd Dual sim och fingeravtrycksläsare på baksidan.

Alla dessa data bekräftar informationen som redan läckt ut under de föregående månaderna, så vi kan ha en ganska fullständig bild av vad som kommer att bli Moto G6 Play. Vid det här laget måste vi bara vänta på den tidigare nämnda officiella presentationen, där det inte borde finnas många överraskningar jämfört med vad som sagts.

Relaterade artiklar

Back to top button