Moto G6 Play helt avslöjad: OnLeaks avslöjar specifikationer och 360°-renderingar (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto G6 Play helt avslöjad: OnLeaks avslöjar specifikationer och 360°-renderingar (foton och videor)

Precis som hände igår för Moto E5, kan vi redan upptäcka alla estetiska och stilistiska hemligheter med den nya också Motorola Moto G6 Play. Även denna gång skylla äran är alltid den gode gamle mannen @OnLeakssom drog ut läckra videor och bilder ur sin stora cylinder 360° renderingsom låter oss beundra den nya Motorola-modellen ur alla perspektiv.

Som redan sett i andra tidigare rykten, kommer designen av Moto G6 Play att respektera de kanoner som har etablerats under de senaste åren av det amerikanska företaget, vilket återskapar det ikoniska hyttventil cirkulär där det bakre kamerafacket kommer att sättas in, med en lins från 12 MP. Nedanför är knappen med logotyp av det stora “M”, i vilket även sensorn för le ska integreras Fingeravtryck.

Angående fronten är det en tydlig minskning av ramar jämfört med förr, som fortfarande finns kvar och syns tydligt, men i övrigt är det en väldigt ren och minimal estetik, med en kropp gjord av glas både fram och bak samt sidoram i metall.

Totala mått på 155,4 x 72,2 x 8,94 mm, men se tjocklek når 9,35 mm om vi betraktar ovannämnda kameraport.

Skärmen från 5,7 tum i HD-upplösning har den lätt rundade hörn, medan ovanför hittar vi en främre dubbelkamera perfekt för de mest kreativa selfies. Resten av specifikationerna är osäkra, men det borde finnas en Qualcomm SoC Snapdragon 430, 2/3 GB RAM och 32/64 GB internminne, beroende på variant. Batteriet bör vara av en viktig storlek, med brunn 4 000 mAh av kapacitet.

Ah, naturligtvis finns det också indikationer angående färgertre för att vara exakt: blå, mörkgrå och guld, som du kan beundra dig själv på bilderna som föreslås i galleriet.

Förutsatt att detta är obekräftad information, då att hanteras med varning, vid det här laget väntar vi på den officiella presentationen för att få reda på listpriserna, de enda riktiga uppgifterna som saknas i överklagandet. Den nya Moto G6-serien förväntas presenteras vid nästa MWC 2018 i slutet februariförmodligen tillsammans med andra modeller från samma tillverkare också.

Relaterade artiklar

Back to top button