Moto G6 passerar genom TENAA och bekräftar det vi redan visste (och ger oss också de exakta måtten!) (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto G6 passerar genom TENAA och bekräftar det vi redan visste (och ger oss också de exakta måtten!) (Foto)

Ytterligare en omgång, ytterligare ett lopp för Moto G6, vilket visas i certifieringarna av det kinesiska organet TENAA i all sin skönhet. Det var inte första gången de klarade en certifiering, men den här gången har vi även några fina riktiga bilder smartphone.

Även om den förevigade telefonen är inne svart färgkan du se några detaljer: först och främst fingeravtrycksläsare finns på framsidan (liten, under Motorolas logotyp), medan vi på baksidan hittar den två kameror.

På spec-fronten har vi inget slående eller chockerande. De SoC är en Snapdragon 450i kombination med 3 GB RAM (även om vissa talar om en variant också från 4 GB). Skärmen är en 5,7″ fullHD+medan batteriet stannar a 3 000 mAh. Och måtten? 154,5 x 72,2 x 8,3 mmabsolut inte en telefon som kan definieras kantlös, med tanke på storleken på skärmen.

Om de tidigare ryktena stämmer kommer det slutliga priset att fastställas $234. Vi lämnar dig sedan vid galleriet för att beundra den i all sin prakt.

Du gillar det?

Relaterade artiklar

Back to top button