Moto G6: här är priset på förbeställningen på Amazon (men du kan också redan köpa den från Tyskland)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto G6: här är priset på förbeställningen på Amazon (men du kan också redan köpa den från Tyskland)

Trots att de presenterades för snart tre veckor sedan, priserna på de nya Moto G6 Motorola var fortfarande höljt i mystik, åtminstone för vår marknad. Tills nyligen dock, eftersom vi äntligen upptäckte det Amazon ett par varianter av Moto G6-modellen – vi påminner om att det även finns Moto G6 Play och Moto G6 Plus-versioner – med relaterade priser till försäljning.

Särskilt den enda varianten av Moto G6 som för närvarande finns på Amazon-listan som är designad för den italienska marknaden är den som är utrustad med minnet från 4 GB RAM och 64 GB internminne. Den finns på förbokamed leveranser planerade till 21 majtill priset av 269,99 €.

Däremot de som inte vill vänta och är beredda att nöja sig med varianten från 3 GB RAM och 32 GB lagringsutrymmeär det möjligt att köpa den med omedelbar tillgänglighet, för import från Tysklandtill priset av 255, 27 €. För tillfället har vi inga nyheter om priser och tillgänglighet på de andra modellerna, men om du är intresserad av dessa kan du nedan hitta länkarna till Amazon för förbeställning eller köp.

Relaterade artiklar

Back to top button