Moto G6-familjen presenterades (igen) från reklambilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto G6-familjen presenterades (igen) från reklambilder (foton)

Med en ny serie tweets på hans personliga konto, den vanliga läckaren Roland Quandt har avslöjat en del girig reklambilder av två av de nya modellerna i Motorolas Moto G6-serie. I det här fallet pratar vi om varianterna G6 Play och G6 Plus, som tillsammans med standarden kommer att utgöra helheten G6 familjmen låt dig inte luras av bildtexterna.

Den nödvändiga premissen, som också rapporterats i en specifik efterföljande tweet av Quandt, är att bilderna av framdelen alla hänvisar till modellen Spelamedan det av tillbaka tillhör Plus variant.

Skillnad som noteras framför allt för ett par faktorer: bortomestetik allmänmycket lika mellan de olika modellerna som ses ovan, Play ska ha en ren front, enkel kamera och fingeravtryckssensor på baksidan, medan Plus – och även standard G6 – borde ha lite nyckel- med fingeravtryckssensor på framsidan och en dubbelkamera på ryggen.

För övrigt bekräftar dessa nya renderingar helt vad vi redan sett de senaste månaderna, utan några särskilda överraskningar. Närvaron av färdigt reklammaterial ger oss hopp om att lansera är nu bara en fråga om några veckor, men för närvarande har vi inget exakt datum ännu. Nästan säkert kommer de nya modellerna i Moto G6-serien att presenteras till sommaren, men det går rykten om en möjlig ankomst redan denna månad.

Relaterade artiklar

Back to top button