Moto G5 och G5 Plus i trovärdiga renderingar, men Lenovo tänker också på Snapdragon 835 och en irisskanner

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto G5 och G5 Plus i trovärdiga renderingar, men Lenovo tänker också på Snapdragon 835 och en irisskanner

Mobile World Congress (eller kanske strax efter) borde också vara en nyhet för Lenovo/Motorola, i synnerhet med tillkännagivandet av Moto G5 Och G5 Plus, som du kan hitta porträtt i slutet av artikeln i renderingar gjorda av en omslagstillverkare. I det här specifika fallet är det förutom kåpan också ett skärmskydd inblandat, så rekonstruktionen är väldigt detaljerad eftersom det även finns exakt information på framsidan, som vanligtvis är mer ungefärlig.

Den slutliga smartphonen kan skilja sig något, särskilt i färger och detaljer, men i stort sett är vi ganska säkra på denna rekonstruktion, som återigen belyser hur de nya Moto Gs har ärvt något från Moto Z, samtidigt som de förfinar sin design, som dock fortfarande misslyckas (och kanske aldrig kommer) att få ett mer premiumutseende.

Från dessa bilder härleds dock inga speciella funktioner, och i slutändan förväntar vi oss inte ens dem.

I stort sett borde Moto G5 Plus verkligen vara en 5,5 tum FHD med Snapdragon 625kanske väl 4 GB RAM32 GB utbyggbart internminne, bakre kamera från 12 megapixlar med dubbel LED-blixt e Android Nougat. Lägg till oss fingeravtrycksläsare fram och metallkroppoch det finns väldigt lite att klaga på (netto efter priset, vilket sägs vara ändå i nivå med förra året).

Observera att samma källa till dessa bilder, insisterar han (många gånger) om huruvida Motorola arbetar på en smartphone med Snapdragon 835 och dessutom förvånar detta oss inte alls, även med tanke på bristen på alternativ till toppen av Qualcomm SoCs. Poängen, om något, är att förstå när den kommer, för enligt vad som sägs på sistone kommer Snapdragon 835 i början att vara Samsungs prerogativ.

Slutligen, bara för att inte missa något, pekar vi också ut ett Motorola-patent som relaterar till en irisskanner. I dessa renderingar av Moto G5 finns det inga spår av den, och trots allt ser vi inte varför den skulle ha varit där, men i framtiden Moto Z2 vem vet.

Däremot kan du hitta en exemplarisk bild av patentet i galleriet nedan, och ursäkta om vi för närvarande inte kan bli särskilt upphetsade av närvaron av en irisskanner som vi anser vara lite värdelös. Kul om Motorola och Lenovo får oss att ändra uppfattning.

Relaterade artiklar

Back to top button