Moto G4 Plus förväntas ha en fingeravtrycksläsare

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto G4 Plus förväntas ha en fingeravtrycksläsare

Ryktena om nya smartphones blir allt intensivare Motorola (Lenovo) för 2016, särskilt om förnyelsen av Moto G-serien. Enligt Evan Blass kommer du förmodligen att veta bättre hur @evleaksden fingeravtrycksläsare (vilket Motorola hade något motbevisat) kommer att finnas på åtminstone en av dessa.

Evan pratar om Moto G4 Plus, men namnet är oklart om det är definitivt. Det kan faktiskt hänvisa till fjärde generationen av Moto G, Plus-variant, vilket tyder på att det också finns en “vanlig” modell. Bland annat hade vi redan hört talas om en Moto G Turbo, men alla dessa varianter kommer knappast att ta sig in på vår marknad, så det är värdelöst att tänka för mycket på det just nu.

LÄS ÄVEN: Kommer detta att bli den nya Moto X?

Allt vi har av denna svårfångade Moto G4 Plus är bilden nedan, där fingeravtrycksläsaren verkar vara placerad på framsidan och är också konstigt nog högre än bred, vilket gör att vi inte kan föreställa oss smarttelefonens möjliga former.

Springer vi för fort? Förmodligen ja, i själva verket får vi vänta lite för att förstå hur det verkligen kommer att bli.

Relaterade artiklar

Back to top button