Moto G Play (2022) anakronistisk design avslöjad

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto G Play (2022) anakronistisk design avslöjad

Motorola är redo att lansera en ny smartphone i serien “G Play”. Detta är naturligtvis en enhet med ekonomisk räckvidd, som kan kännetecknas av ett bra förhållande mellan kvalitet och pris. Jämfört med 2021-utgåvan finns det faktiskt flera förbättringar, även om det inte är sensationella förändringar. Innan du går till kärnan av nyheterna kan det vara bra att läsa vår guide om hur du uppdaterar en Motorola-telefon.

För att återgå till G Play 2022, kommer denna modell specifikt att vara utrustad med en processor MediaTek – i detta fall a Helio G37 – till skillnad från föregångaren, drivs av ett chip Qualcomm Snapdragon 460. Den senaste smarttelefonen, certifierad “IP52”, behåller samma skärm som redan setts tidigare, det vill säga en 6,5 “IPS LCD-panel, flankerad av 3 GB RAM och 32 GB internminne. I detta avseende kunde vi kanske ha vågat lite mer med tanke på att förvaringsutrymmet verkar ganska litet. Även ur designsynpunkt, inga märkbara förändringar: mobiltelefonen ser faktiskt väldigt lik ut modeller som redan lanserats.

På kamerasidan finns tre bakre sensorer. Den huvudsakliga är 16 MP, “tillsammans” av två 2 MP-sensorer vardera: en dedikerad till djup, den andra till makron. Den främre sensorn har en upplösning på 5 MP. Slutligen bör batteriet garantera en god autonomi: i själva verket kommer det att ha en kapacitet på 5 000 mAh med 10 Watt laddningsstöd. När det gäller färgerna som den nya G Play kommer att vara tillgänglig i, på bilderna som redan cirkulerat på nätet, visas telefonen i nyansen “Marinblå”. Slutligen, om pris och tillgänglighet, är det nödvändigt att vänta på ytterligare officiella bekräftelser.

Relaterade artiklar

Back to top button