Moto E5 Plus dyker upp i några stulna bilder och de påstådda specifikationerna cirkulerar redan

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto E5 Plus dyker upp i några stulna bilder och de påstådda specifikationerna cirkulerar redan

Efter att ha sett i en korrekt framställa 360° framtiden Motorola Moto E5nu är det turen till dess variant Plus visa sig, även i en serie av levande bilder, vilket tyder på dess avancerade utvecklingsstadium. Som om det inte vore nog Tekniska specifikationer (nästan) klar, därför tillkännagivandet av den nya smarttelefonen nybörjarnivå av det bevingade huset kan vara nära förestående.

Som redan framgår av en rendering som släpptes för en tid sedan från @evleakspå baksidan har Moto E5 Plus den nu ikoniska designen av Motorola-smarttelefoner, med ett område cirkulär något utskjutande för att rymma fotofacket, i linje med fingeravtrycksläsaren som innehåller den bevingade logotypen. Låt dig dock inte luras av en flyktig blick, eftersom det är inte en dubbelkameramen av en enda sensor (från 16 megapixlar) Flankerad avlaser autofokus. Kort sagt, från det leende ansiktet på Moto G5S Plus har vi gått vidare till en som blinkar.

Bortsett från nyfikenheten, låt oss gå vidare till framsidan av smartphonen, som rymmer en stor 5,8″ IPS-skärm i HD + upplösning, därför i relation 18:9med ramar optimerade nog för den låga marknaden.

De påstådda specifikationerna fortsätter med 3 GB RAM, 32/64 GB internminnefrämre kamera från 8 megapixlarbatteri från 5 000 mAh, Bluetooth 4.2, ljudjack och mikro-USB-port. Den monterade SoC är fortfarande osäker (tvivel mellan MediaTek och Qualcomm), medan närvaron av är nästan säker Android Oreo vid lanseringen.

Relaterade artiklar

Back to top button