Moto E5 blir ännu mer intressant: evleaks visar en rendering med 18:9-skärm (uppdaterad: ingen dual-cam)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto E5 blir ännu mer intressant: evleaks visar en rendering med 18:9-skärm (uppdaterad: ingen dual-cam)

Efter 360°-rendering som tillhandahålls av @OnLeaks för lite mer än en månad sedan också @evleaks tar fältet på Motorola-fronten och publicerar vad som borde vara en framställa i hög upplösning av den nya Motorcykel E5helt avslöjar dess design.

Skillnaderna jämfört med modellen som visas i de första ryktena är minimala och lyckligtvis alla positiva. De ramar av displayen som visas i denna rendering är mindre tydlig, särskilt de som hänför sig till den övre kanten, vilket borde motsvara en större förlängning av skärmen, kanske i 18:9.

På baksidan bör det också finnas en läsare för Fingeravtryck – gömd under Motorolas logotyp – och en dubbelkamera, placerad horisontellt i det klassiska Morotola-porthålet. En mycket intressant nyhet, som om den bekräftas skulle göra den här enheten ännu mer attraktiv.

Tyvärr finns det ingen information angående Tekniska specifikationersom fortfarande bör vara low-end, eftersom det inte finns någon indikation på datum för officiell presentation.

Vad som är säkert är att nya Moto E5 gradvis lockar fler och fler ögon till sig själv, så vi kan inte vänta med att upptäcka alla detaljer.

Uppdatering 27-02-2018 kl 9:15

Med en ny tweet med en ganska provocerande ton är evleaks tillbaka för att prata om Moto E5 genom att sätta tvivel på den andra hål ses i det cirkulära kamerafacket. Läckarens fråga var “och om det andra hålet inte var dedikerat till dual-cam?

Vid det här laget lider antagandena om en dubbel bakre kamera en plötslig kollaps i trovärdighet, men det är fortfarande svårt att säga vad det andra hålet kan vara till för. Oavsett om det är en sensor autofokuslaser? Vi får se vad nästa rykten är, även om det verkar som att evleaks vet mer än de vill avslöja.

Relaterade artiklar

Back to top button