Moto E3 Power och Moto X (2016) upptäcktes, men också nya Moto Mods, surfplattor och mer på IFA (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Moto E3 Power och Moto X (2016) upptäcktes, men också nya Moto Mods, surfplattor och mer på IFA (video)

Det verkar som att flera innovationer kokar i grytan hos Lenovo och med IFA 2016 som närmar sig allt närmare undrar man vad som kommer snart och vad som istället skjuts upp.

Låt oss börja med Moto E3 Poweren ny variant av den senaste Moto E, som kommer att ta batteriet från 2 800 till bra 3 500 mAh; om resten av hårdvaran förblir oförändrad kan du förvänta dig registrera självständighet. Vi hade dock redan sett samma smartphone i juni, och för tillfället har den inte avslöjat sig ännu, så vi skulle inte nödvändigtvis satsa på dess ankomst till IFA.

Vi då Moto X (2016), eller åtminstone vad han kan vara (modellnummer XT1662, som påminner om den gamla serien), som har certifierats i Kina. Detta är samma modell som sågs på GFXBench för en tid sedan, även om det här sista riktmärket inte övertygade oss alltför mycket (4,6 tum full HD verkade få), och nyligen har ett annat riktmärke dykt upp som faktiskt pekade i riktning mot en 5,5 ” QHD.

Kort sagt, det finns möjligheten att en nya “Moto” är på väg, men om det heter X eller inte är fortfarande osäkert, precis som det inte är säkert för vår marknad, eftersom den säkraste iakttagelsen är i Kina.

Slutligen kommer vi till en teaser publicerad av Lenovo på YouTube, där det öppet nämner “ett nytt kapitel i Läsplattany Motorcykel Modsen enhet som suddar ut gränserna mellan kreativitet och produktivitet och en ny typ av tangentbord intuitiv“. I videon, som vi föreslår nedan, kan du också se den inramad Moto 360och av denna anledning har många skrivit att en tredje upplaga av smartklockan skulle komma till IFA 2016, men ärligt talat är vi ännu inte redo att satsa på det, särskilt eftersom det inte har varit någon indiskretion om det hittills.

Uppdatering: HelloMotoHK, välkänd Motorola-whistleblower, kommenterar dagens nyheter med två intressanta detaljer.

Först och främst skulle den 4,6-tums smartphone vi nämnde ovan vara Moto M, en ännu ej släppt modell. vidare Varken nya Moto X eller nya Moto 360 skulle förväntas i årvilket bekräftar de tvivel vi redan hade uttryckt ovan.

Relaterade artiklar

Back to top button