Moto C och Moto C Plus; design, funktioner och läckor

Vi har kollat ​​det under de senaste åren. Motorola har inte ändrat sin designlinje på mobila enheter alltför mycket sedan 2013, med hoppet från Moto G till stjärnstatus. Efter detta kom Moto E, ännu en rungande framgång för företaget med en mycket liknande design. Till denna dag fungerar företaget som en underavdelning av jätten Lenovo och arbetar med sina nya och efterlängtade planer; Moto C och Moto C Plus.

Dessa nya enheter kommer att ingå i det nya Motorola -sortimentet och erbjuder ganska rättvisa funktioner. De Moto C standarden kommer att ha en skärm på 854 x 480 upplösning, medan dess storebror C Plus kommer att njuta av HD -upplösning. Panelens storlekar kommer att kretsa kring det “redan klassiska” fem tum.

För ett par månader sedan meddelade vi att Motorola startade ett nytt projekt med företaget MediaTek, så det förväntas att processorerna för dessa nya enheter bär MTK -stämpeln. I Moto C kommer vi att ha en Fyrkärnig chip klockat till 1,3 GHz 32-bitars arkitektur. Processorarkitekturen för Moto C Plus kommer att stiga upp till 64-bitars, men kommer att sänka klockhastigheten till 1,1 GHz.

Denna processor följer med dig 1 GB RAM (eller 2, beroende på marknaden). Angående lagring, vi kommer hitta 16 GB på båda telefonerna, med möjlighet att utöka kapaciteten med konventionella microSD -kort.

I kameran, i fallet med Moto C vi kommer att träffa a sensor mycket grundläggande 5 megapixel med LED -blixt på baksidan och a 2 megapixel sensor (även med LED -blixt) på framsidan. Men Moto C Plus lovar att växa upp alla 8 megapixlar.

Tydligen kommer en av styrkorna med dessa nya Moto C att vara batterikapaciteten. Vi hittar 2350 mAh in standard Moto C -version, medan vi kommer att njuta av lite överflöd 4000 mAh i Plus -versionen.

Vi vet fortfarande inte all tillgänglighet eller något officiellt pris. Eftersom det är låga intervall är det uppenbart att priset kommer att anpassas mycket till enhetens förinställningar. Vi kan dock njuta av den nya Moto C i färgerna svart, vitt, guld och rött.

Relaterade artiklar

Back to top button