Motion Sense på Pixel 4 kommer att fungera med dessa 9 appar i Italien och i dessa andra 52 länder (uppdaterad)

Projekt Soli är Googles projekt som syftar till att möjliggöra interaktion med smarttelefonen (eller med vilken hårdvaruenhet som helst) utan a Kontakt verkligt, men bara med gudar rörelser händer på avstånd, lite som vi har sett på LG G8S ThinQ ed Luftövervakare.

Google hade redan bekräftat närvaron av en video för ungefär en månad sedan Ansiktsigenkänning Han föddes i kolla upp Gata gest (allmänt känd som Motion Sense), varnar dock för att det inte skulle vara tillgängligt i alla länder där enheten marknadsförs. Tviveln om vårt land uppstod omedelbart: kommer det att aktiveras för den nya funktionaliteten eller inte?

Sidan av presentation av Best Buy-produkten, registrerad omedelbart av XDA (bilden nedan), som hävdar att “Motion Sense kommer att arbeta i USA, Kanada, Singapore, Australien, Taiwan och många europeiska stater“. Med detta manifest kan vi bara hoppas på eventualiteten närvaro av gesten också i vårt land, även om det sista ordet inte sägs. Vi håller korsade fingrar.

Nu kommer bekräftelsen tack vare ett par rapportartiklar av 9to5Google (1, 2) på vilka appar som initialt är kompatibla med Motion Sense, samt en fullständig lista över länder där denna funktion faktiskt kommer att finnas tillgänglig. Eftersom Project Soli är en slags radar, behöver Google tillstånd för att aktivera det i vissa länder, och inte alla är uppenbarligen villiga att bevilja det. Bland de utestängda länderna, till exempel Japan, Mexiko, Indien, Australien och Nya Zeeland. Vi har uppdaterat artikelns titel därefter.

Enligt XDA är antalet länder och särskilt appar som stöds av Motion Sense mycket större än vad som ursprungligen rapporterades av 9to5Google. Vi har korrigerat listorna nedan och titeln på artikeln i enlighet med detta.

Relaterade artiklar

Back to top button