Motbeställning: OnePlus 5T:s ansiktsupplåsning kan också komma till OnePlus 5!

Just i morse förklarade vi hur det nya fungerar Ansiktsupplåsning av OnePlus 5T, rapporterar också att detta oöverträffade system av ansiktsigenkänning det skulle inte ha kommit på den tidigare OnePlus 5. Tydligen är dock konturerna av denna fråga mer nyanserade än man tidigare trott, så det kan finnas hoppas även för det kinesiska företagets gamla toppsortiment.

Under en nyligen genomförd AMA som dök upp på dess forum, hade OnePlus uttryckligen sagt att de inte hade för avsikt att ta med Face Unlock-tekniken till OP5, vilket också väckte vissa klagomål av sina kunder. Och frågan verkade stängd här.

Konstigt, dock i en byggnad av ny firmware baserat på Android Oreo för OP5 – läckt idag i förhandsvisning – den Stöd för Face Unlock, vilket väcker allvarliga frågor om historien.

Såvitt vi vet hittills kan denna iakttagelse bara vara en testa för att förstå om funktionen också fungerar bra på den tidigare modellen, men det är också möjligt att det kinesiska företaget på allvar funderar på inkludera Ansiktsupplåsning i den nya uppdateringen till Android Oreo, planerad att komma i början av 2018.

Som redan nämnts, de enda officiella uppgifter rapportera att OnePlus 5 inte borde ha stöd för det nya ansiktsigenkänningssystemet, så vi vill inte ge för mycket hopp till ägarna av denna terminal. Men i teknikens värld, Saker förändras snabbt, så vi hoppas att den kinesiska tillverkaren vill ge denna fina present till alla sina kunder.

Relaterade artiklar

Back to top button