Morgan Stanley förutspår att Pixels kan nå 10 miljoner i försäljning under 2017

Note: We hope you enjoy reading this article: Morgan Stanley förutspår att Pixels kan nå 10 miljoner i försäljning under 2017

Enligt Morgan Stanley kan Pixel-smarttelefoner visa sig vara en ganska lönsam investering för Google, mer än vi först trodde. Den första 3 miljoner av exemplar bör säljas i slutet av 2016, medan prognoserna för följande år talar om andra 6-7 miljoner enheterför totalt 2 + 3,8, eller ungefär 6 miljarder dollar av omsättningen.

Även om Google har gudar marginaler per enhet (cirka 24 %) tunnare än Apples (cirka 41 %), är dessa fortfarande viktiga siffror, särskilt som Morgan Stanley sätter saker i perspektiv, inte bara om monetära intäkter, utan om lojalitet av kunden.

Funktioner som Google Assistant eller Daydreams virtuella verklighet, utöver en djupare integration av Googles tjänster i de två smartphones, skulle faktiskt leda till större vinster för Google från dess tjänster, först och främst mobilsökning.

Nuförtiden spenderar iPhone-användare tre gånger så mycket som Android-användare när de använder shoppingappar, men analytiker på banksedeln tror att Pixels kan täppa till detta gap, och att annonsörer kommer att betala mer som ett resultat.

Det är svårt för oss italienare, som ännu inte “välsignats” av tillkomsten av Pixels, och av många tjänster kopplade till dem, att förstå om Morgan Stanleys förutsägelser verkligen kan förverkligas, men vilka är vi att motsäga en av bankerna mest kända företag i världen?

Relaterade artiklar

Back to top button